jueves, 15 de octubre de 2015

Sí sí sí…el Pràcticum II ja és aquí!_El context_tipus d’institució


El context_tipus d’institució



El Petit Príncep Psicopedagog!!!

Hola a tots!
Per iniciar el blog i a mode de missatge de prova, us vull situar una mica d’on és i de com és el centre escolar on realitzo les meves pràctiques de la llicenciatura de psicopedagogia.
Estic al col·legi Sant Josep, un centre concertat de Sant Boi de Llobregat, municipi que supera els 80.000 habitants. És una Institució educativa de doble línia fundada al 1968 al servei de la societat, és oberta, arrelada, lliure i  educa sense discriminacions de raça, sexe, religió o convenciments polítics. Disposa de tres edificis d’ús exclusivament docent, en els quals imparteix els nivells educatius d’Educació Infantil, Educació Primària , Educació secundària obligatòria (ESO) i Batxillerat (BTX). El centre escola té el  Número  de  codi  08025551  en  el  registre  del  Departament  d’Educació  de  la Generalitat, gaudeix de la personalitat jurídica que li atorguen les lleis i s’acull  al  règim  de  concerts  educatius  establert  per  la  LODE  en  els  nivells obligatoris i en l’educació infantil.
Els alumnes del centre procedeixen majoritàriament de l’entorn proper al barri tot i que el servei de transport escolar del col·legi apropa alguns alumnes procedents d’altres barris i d’altres localitats de la comarca. Culturalment, es pot situar les famílies dels alumnes en un nivell  cultural mitjà. La professió de les famílies varia entre els empresaris autònoms i professionals liberals fins a obrers qualificats, tenen un nivell socioeconòmic mitjà. Aquest curs 2015/2016 el centre compta amb un total  de 786 alumnat distribuït entre les diferents etapes: 148 a infantil, 316 a primària, 253 a ESO i 69 a Batx. Els òrgans de govern unipersonal són: director, subdirector, secretari, cap d’estudis, coordinadora pedagògica, coordinadors de cicle, coordinador LIC i cap departament orientació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario