miércoles, 9 de diciembre de 2015

Sospita confirmada!

Sospita confirmada!

He hagut de passar el WISC IV a l'alumne AR en dues fases, per motius aliens a mí; excursió, assaig de festival de Nadal, dies de festa, etc. Però un cop acabat de passar-li la prova puc dir que les meves sospites inicials es confirmen.

L'AR, no mostra indicis de dislèxia, tot i tenir problemes en lectoescriptura. Els resultats obtinguts al WISC IV el sitúen dins de la mitja i fins i tot en ocasions per sobre de la mitja, excepte en aquelles proves relacionades amb la dimensió que fa treballar la Memòria deTreball. Aquí sí que l'AR es sitúa per sota de la mitja. Per això, la meva sospita de que l'AR pugui patir un TDAH cada cop és més forta, a més a més, li vaig donar a la seva tutora els ítems  d'observació a l'aula per tal de detectar si mostra un perfil de caire hiperactiu.

He de dir, que cada cop que he estat amb l'AR tant passant-li proves com no, s'ha mostrat molt i molt inquiet, arrossegant peus, clicant amb dits, fent sorolls amb llengua, i sobre tot, el que més sempre m'ha cridat l'atenció ha estat la seva impulsivitat a l'hora de donar respostes.


En confirmar-se les meves sospites inicials l'AR serà derivat a un centre extern per tal que es pugui fer un dictàmen oficicial, tot i que mentre es realitza aquest procés, he donat consignes a la seva tutora que li poden ajudar a millorar el rendiment escolar de l'AR. Aquestes consignes combinen solucions per nens diagnosticats amb TDAH però també pels dislètics, hem de recordar que l'AR té dificultats en lectoescriptura, vinguin originades d'on vinguin, una ajuda en aquest àmbit mai està de més.



No hay comentarios:

Publicar un comentario